Aannemers

Bent u als aannemer op zoek naar een betrouwbare partner in wand- en vloertegels voor aankomende projecten? Dan bent u bij ID-Tiles in Alkmaar aan het beste adres. In onze bijzondere showroom kunnen particulieren, aannemers en architecten inspiratie op doen. ID-Tiles biedt een ongeëvenaard assortiment keramische tegels van de hoogste kwaliteit, perfect voor diverse projecten in verschillende sectoren.

ID-Tiles: specialist in wand- en vloertegels

Onze prachtige showroom in Alkmaar is ingericht met maar liefst 187 moodwalls. Zorgvuldig samengesteld op basis van sfeer en kleur van de meest gerenommeerde fabrieken wereldwijd. Of het nu gaat om een klus in het onderwijs, utiliteitsbouw, woningbouwprojecten en kopers keuze showroom traject, horeca, sport en recreatie, gezondheidszorg of cultuur, ID-Tiles biedt een uitgebalanceerd assortiment waar u van zult opkijken. Ons verkoopteam staat klaar om u van advies en tips te voorzien, zodat u de perfecte tegels kunt vinden voor uw project.

Afspraak maken voor uw tegelproject?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat ID-Tiles voor u kan betekenen bij aankomende projecten? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs of kom eens langs in onze showroom. Wij staan klaar om u te verwelkomen en u te helpen bij het vinden van de ideale tegels voor uw project.

Stap ook binnen
bij ID-Tiles
en laat je inspireren!

Martijn Huitema Storemanager

Maak een afspraak