U heeft een huis gekocht,
van harte gefeliciteerd!

U heeft via een aannemer van ons een huis gekocht. Van harte gefeliciteerd! U gaat een spannende tijd tegemoet, waarbij u een hoop keuzes moet maken.

ID-Tiles staat voor u klaar!

Voor het tegelwerk in uw badkamer en toilet helpen wij u graag met het maken van deze keuzes. U bent van harte welkom in onze showroom. We denken graag met u mee om uw wensen in kaart te brengen. Wij maken met ons tekenprogramma een 3D impressie zodat u een goed beeld krijgt van uw badkamer en toilet.

Wij hebben nauw contact met de aannemer, installateur en tegelzetter. De lijntjes zijn kort dus bij vragen kunnen wij snel schakelen.

Om een passende offerte te kunnen maken is het belangrijk dat u voordat u een afspraak maakt de indeling en sanitair keuze voor uw badkamer en toilet al heeft bepaald.

Ook wanneer u andere ruimtes wilt betegelen bent u bij ons aan het juiste adres. Het betegelen van bijvoorbeeld de hal of woonkamer kunnen wij sowieso na oplevering verzorgen. In overleg met de aannemer zou dit ook al mogelijk kunnen zijn tijdens de bouw.