Onze werkwijze

De ID-Tiles formule is gericht op beleving. In onze showroom vindt je meer dan 187 moodwalls. Deze zijn gebaseerd op verschillende optieken, formaten, kleuren en oppervlaktestructuren.

Moodboards maar dan met tegels

Onze moodwalls zijn gebaseerd op de creatieve collages die je misschien kent van Pinterest. ID-Tiles heeft allerlei verrassende opstellingen en combinaties gecreëerd. Neem een staaltje behang, stukje gordijn of een kussentje van je bank mee en bepaal zo de sfeer van je nieuwe woonkamer, hal of badkamer.

Beleef onze tegels in virtual reality

Het is soms moeilijk voor te stellen hoe een betegelde ruimte eruit komt te zien. Daar hebben wij de oplossing voor: speciaal voor ID-Tiles ontwikkelde Virtual Reality. 
Hierin kun je jouw ruimte digitaal betegelen met bijna ons gehele assortiment.

Scannen en weten

Op iedere tegel tref je een QR-code. Scan deze met je telefoon en krijg direct informatie over productdetails en prijzen. Deze handige innovatie stelt je in staat om snel keuzes te maken in smaakvoorkeur en budget.

Wij geven vorm aan jouw dromen

Onze prachtige moodwalls met tegels zijn geselecteerd om elke ruimte een unieke en persoonlijke uitstraling te geven. Of je nu droomt van een tijdloze keuken, een luxueuze badkamer of een moderne woonkamer, wij hebben de perfecte tegels voor jou geselecteerd.

Maak een afspraak met één van onze adviseurs en ontdek het diverse aanbod aan tegels. Wij verwelkomen je graag in onze showroom in Alkmaar, waar wij met passie en vakmanschap vorm geven aan jouw dromen.