Over ons

ID-Tiles heeft een uniek concept

Wij nemen architecten, tegelzetters en aannemers bij de hand om de beste keuzes te maken voor hun projecten. Daarnaast kunt u met uw klanten een bezoek brengen aan onze showroom en u laten inspireren door ons ongeëvenaarde aanbod aan tegels. Ook particulieren weten de weg naar ID-Tiles te vinden. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen en staan u bij met een passend advies.

Bekijk onze showroom

Moodwalls wijzen u de weg

Sommige mensen vinden het lastig om hun smaakvoorkeur te omschrijven in één stijl. Om het maken van keuzes makkelijker te maken, ontwikkelde ID-Tiles moodwalls in vele verschillende stijlen. Binnen deze stijlen kun je natuurlijk verschillende combinaties maken om uw droom ruimte te realiseren.

Doe de tegeltest

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Hoewel ID-Tiles een gloednieuwe formule is, zijn er al diverse omvangrijke woningbouwprojecten afgesloten met architecten en aannemers. De bewoners bezoeken onze showroom om een keuze te maken uit ons grote aanbod van tegels. Wij voorzien uw klant van de beste service en volledige aandacht. U bent van harte welkom voor vrijblijvend advies of inspiratie!

Maak een afspraak