Veelgestelde vragen

Hieronder hebben wij alle vragen van onze klanten verzameld in een overzicht en opgedeeld in categorieën. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Categorieën

Duurzaamheid Showroom Contact

Welke duurzame materialen worden gebruikt in jullie tegels?

Bij ID-Tiles streven we naar maximale duurzaamheid in onze producten. Tegels zijn één van de meest duurzame vloer- en/of wandbekledingen. Dit komt doordat tegels niet slijten, maar ook een minimum aan onderhoud vragen.

Hebben jullie een showroom waar ik de tegels kan bekijken?

Ja, wij hebben een showroom waar u ons uitgebreide assortiment tegels kunt bekijken. Bezoek ons in Alkmaar tijdens onze openingstijden of maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

Kan ik tegelmonsters bestellen om deze thuis te beoordelen?

Nee dat kan helaas niet, maar wij begrijpen dat het kiezen van de juiste tegel in uw eigen omgeving belangrijk is. U kunt vrijblijvend een afspraak inplannen bij ons in de showroom. Bij twijfel kunt u een tegel mee naar huis nemen om de kwaliteit en kleur in uw ruimte te beoordelen.

Bieden jullie ook montage aan?

Wij kunnen u in contact brengen met ervaren installateurs die u kunnen helpen met het plaatsen van uw nieuwe tegels. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de montage, installatie en kosten.

Wat zijn de levertijden voor bestellingen?

Wanner de tegels in Nederland op voorraad zijn, kunnen deze binnen 3 werkdagen geleverd worden. Wanneer de tegels bij de fabriek besteld moeten worden, houden wij een levertijd van 25 werkdagen aan. Voor specifieke informatie over uw bestelling, neem contact met ons op.

Hoe snel reageren jullie op mijn bericht?

Wij waarderen uw interesse en streven ernaar om binnen één tot twee werkdagen te reageren. Ons team zet zich in voor snelle en efficiënte communicatie, zodat uw vragen nooit lang onbeantwoord blijven.

Kan ik telefonisch contact opnemen voor een urgente vraag?

Zeker weten! Voor dringende zaken staan we u graag telefonisch te woord. Wij zijn bereikbaar telefonisch bereikbaar via 072-3034853. U vindt onze actuele openingstijden bovenaan deze pagina.

Waar kan ik terecht voor klachten of suggesties?

Uw feedback is voor ons van onschatbare waarde. Voor klachten of suggesties kunt u ons bereiken via het contactformulier of direct mailen naar info@id-tiles.nl. Wij nemen elke inzending serieus en zullen uw feedback gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren.

Is er een mogelijkheid om een persoonlijk gesprek in te plannen?

Absoluut! Maak eenvoudig een afspraak via ons formulier of neem contact op om een geschikt moment te vinden. Wij ontvangen u graag voor een persoonlijk advies gesprek in onze showroom in Alkmaar.

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor mijn project?

Voor een offerte op maat, kunt u online een afspraak inplannen. Wij ontvangen u graag in onze showroom in Alkmaar en helpen u bij selecteren van de gewenste tegels en de juiste aantallen. Ieder project is anders, dus we gaan graag met u in gesprek over uw wensen.