Neem contact op

Veelgestelde vragen

Hoe snel reageren jullie op mijn bericht?

Wij waarderen uw interesse en streven ernaar om binnen één tot twee werkdagen te reageren. Ons team zet zich in voor snelle en efficiënte communicatie, zodat uw vragen nooit lang onbeantwoord blijven.

Kan ik telefonisch contact opnemen voor een urgente vraag?

Zeker weten! Voor dringende zaken staan we u graag telefonisch te woord. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 072-3034853. U vindt onze actuele openingstijden bovenaan deze pagina.

Waar kan ik terecht voor klachten of suggesties?

Uw feedback is voor ons van onschatbare waarde. Voor klachten of suggesties kunt u ons bereiken via het contactformulier of direct mailen naar info@id-tiles.nl. Wij nemen elke inzending serieus en zullen uw feedback gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren.

Is er een mogelijkheid om een persoonlijk gesprek in te plannen?

Absoluut! Maak eenvoudig een afspraak via ons formulier of neem contact op om een geschikt moment te vinden. Wij ontvangen u graag voor een adviesgesprek in onze showroom in Alkmaar.

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor mijn project?

U kunt online een afspraak inplannen en wij ontvangen u graag in onze showroom in Alkmaar. Wij helpen u bij selecteren van de gewenste tegels en de juiste aantallen. Ieder project is anders, dus we gaan graag met u in gesprek over uw wensen.

Bekijk meer