Advies en ontwerp

Onze adviseurs begeleiden u tijdens een ronde door onze 750m2 showroom en voorzien u van advies op maat, aansluitend bij uw wensen. Of u nu op zoek bent naar tegels voor uw keuken, badkamer, woonkamer of een andere ruimte in uw huis, bij ID-Tiles vindt u gegarandeerd iets wat bij uw stijl en behoeften past.

Onze showroom

In onze showrooms vindt u meer dan 187 verschillende moodwalls. Deze zijn gebaseerd op verschillende stijlen, formaten, kleuren en oppervlaktestructuren. ID-Tiles helpt u op weg om de juiste tegels te combineren.

187

Unieke moodwalls

750 m²

Showroom in Alkmaar

1000+

Verschillende tegels

De juiste tegels voor uw ruimte

Het kiezen van de juiste tegel is een combinatie van sfeer en functionaliteit. Het is van belang om na te denken over hoe de ruimte wordt gebruikt. Zo vraagt een drukbelopen woonkamer om slijtvaste tegels, terwijl in een badkamer waterbestendige tegels onmisbaar zijn. Zo zorgt u ervoor dat uw tegelkeuze perfect afgestemd is op het gebruik van elke specifieke ruimte in uw huis of bedrijf.

Binnenkijken bij

Een sfeervolle stijl voor uw ruimte

Bij het bepalen van een sfeer voor uw ruimte, kunt u denken aan vele verschillende soorten tegelstijlen. Of u nu gaat voor modern of industrieel, landelijk of luxe, romantische of bohemian, de kleuren en texturen van tegels kunnen de toon zetten voor de hele ruimte. Bepaal vooraf de sfeer die u wilt creëren: rustgevend en zen voor een badkamer, warm en uitnodigend voor een woonkamer en energiek en inspirerend voor een werkruimte. Samen met één van onze adviseurs kunt u de juiste tegels vinden die aansluiten bij de sfeer die u wilt creëren in een ruimte.

Doe de tegeltest

De beste materialen voor uw ruimte

Bij het kiezen van de materialen voor uw tegels, is het van belang om rekening te houden met zowel de stijl als de functionaliteit van de gekozen ruimte. Verschillende materialen brengen unieke texturen en afwerkingen met zich mee die de gekozen thema en stijl kunnen versterken. Denk bijvoorbeeld aan het natuurlijke gevoel van keramiek voor een rustieke uitstraling, het strakke en moderne van porselein, of de luxe en elegantie van natuursteen. Het is belangrijk om materialen te kiezen die bestand zijn tegen de dagelijkse belasting van de ruimte, of dat nu gaat om vochtbestendigheid in badkamers of slijtvastheid in drukbelopen gebieden.

Bekijk alle soorten tegels

Beleving staat centraal

Bij ID-Tiles begrijpen we dat het kiezen van de juiste tegels best lastig kan zijn. Een keuze die zowel inspiratie als deskundig advies vereist. Of u nu op zoek bent naar advies voor uw huis of zakelijke project, wij staan u graag persoonlijk te woord in onze showroom. Onze expertise is het combineren van verschillende stijlen, met de focus op functionaliteit en het creëren van sfeer. Deze combinatie zorgt ervoor dat uw ruimte tot leven komt met tegels die precies passen bij uw interieur.