U gaat verbouwen

Wanneer u heeft besloten dat u gaat verbouwen, zijn er vele keuzes die u moet maken. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van tegels! ID-Tiles heeft een ongeëvenaard aanbod keramische tegels van internationale topmerken tegen de scherpste prijzen. Stap binnen in onze showroom en laat u verbluffen door onze uitgebreide collectie. Van tijdloze keramische tegels tot trendy mozaïeken en alles daartussenin, wij hebben het allemaal.

Tegels kopen?

De tegel adviseurs van ID-Tiles begeleiden u tijdens een bezoek aan onze -187 moodwalls tellende- showroom in Alkmaar. Wij kunnen met ons tekenprogramma een 3D impressie maken, zodat u een goed beeld krijgt van de nieuwe ruimte ingericht met uw gekozen tegels.

Topmerken tegels voor scherpe prijzen

Bent u op zoek naar het meest gevarieerde aanbod aan tegels tegen een scherp tarief? Of je nu een strakke keukenvloer wilt, een luxueuze badkamer wilt creëren, of je hele woning wilt voorzien van een nieuwe look, kom langs bij ID-Tiles en laat ons helpen om van uw pas gekochte huis een thuis te maken. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs.