Onze tegels

Onze
(keramische) tegels

Zorgvuldig geselecteerd

Het gevarieerde aanbod van ID-Tiles bestaat uit de mooiste combinaties van verschillende optieken en formaten. Om u alvast wat inspiratie op te laten doen heeft ID-Tiles hieronder een selectie van tegels weergegeven. We nodigen u van harte uit in onze tegelwinkels om alle samengestelde tegelcombinaties te komen bewonderen. ID-Tiles is niet voor niets uw tegelspecialist op het gebied van sfeer en beleving. Onze vakkundige collega’s staan voor u klaar om u mee te nemen in de wereld van keramische tegels. Wij voorzien u van persoonlijk advies op maat voor de perfecte producten waar u naar opzoek bent.

 

Naast wandtegels en vloertegels verkoopt tegelwinkel ID-Tiles ook diverse lijmen en gietvloeren.

Keramisch

Marmerlook

Keramisch

Natuursteenlook

Keramisch

Betonlook

Keramisch parket

Houtlook

Keramisch vintage

Patroontegels

Keramisch

Bricks

Keramisch

Buitentegels

Keramisch

Kleinformaat wandtegels

Keramisch

Grootformaat wandtegels

Keramisch

Grootformaat vloertegels

Keramisch

Terrazzo tegels

Keramisch

Designlook (wand+vloer)

Beleef onze tegels

in virtual reality

Het is soms moeilijk voor te stellen hoe uw betegelde ruimte eruit komt te zien. Daar hebben wij de oplossing voor: Virtual Reality. Speciaal voor ons ontwikkeld, dus u kunt uw digitale ruimte tegelen met bijna ons gehele assortiment.

Beleef nu

Moodboards

maar dan met tegels

Onze moodwalls zijn gebaseerd op de creatieve moodboards. ”Pinteresten”, maar dan met echte tegels! Het lijkt onmogelijk vanwege het formaat en het gewicht. Toch heeft ID-Tiles dit alvast voor u gedaan. Neem een staaltje van uw behang, stukje gordijn of een kussentje van uw bank mee en bepaal zo de sfeer van uw nieuwe woonkamer, hal of badkamer.

Contact met ID-Tiles

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak inplannen om eens rustig onze moodwalls te ervaren en proeven? De koffie staat uiteraard klaar.

Neem contact op