Voor Tegelzetters

ID-Tiles
voor Tegelzetters

Tegelvakman

Wandtegels zetten of vloertegels leggen kan bijna iedereen. Maar dit professioneel uitvoeren zodat het volledig naar wens van de klant is, is niet iedereen gegeven. De tegelzetter en ID-Tiles zijn een uitstekende match want ID-Tiles kan de tegelzetter op zijn of haar wenken bedienen.

Niet alleen heeft ID-Tiles kennis van zaken en een prachtig assortiment, ook verstaat zij uitstekend het belang van tijdsleveringen op het adres van de klant. Een tegelzetter zoekt namelijk een betrouwbare partij waar hij voor iedere klus (groot of klein) zijn materialen kan bestellen.

Ook voor de ZZP-tegelzetter is er bij ID-Tiles volop keuze. Er is toch niets zo lekker als een klant naar een store van ID-Tiles te sturen en verder niks meer te hoeven regelen? De klant komt namelijk bij ID-Tiles de tegels uitzoeken en ID-Tiles zorgt ervoor dat deze op tijd geleverd worden zodat de tegelvakman ze kundig kan verwerken.  Bent u een tegelzetter die bij particulieren thuis werkt en heeft u eigenlijk geen tijd met uw klant te gaan shoppen? Dan is ID-Tiles voor u de partner bij uitstek.

Weten wat tegelspecialist ID-Tiles voor u en uw klanten kan betekenen? Plan dan direct een afspraak in of loop binnen in een van onze stores.

Onze
producten

Bekijk meer

ID-Tiles richt zich op architecten, projectontwikkelaars, hospitality, tegelzetters, aannemers en de trotse huis eigenaar. ID-Tiles werkt intensief samen met een zeer gerenommeerde Nederlandse groothandelID-Tiles richt zich op architecten, projectontwikkelaars, hospitality, tegelzetters, aannemers en de trotse huis eigenaar. ID-Tiles werkt intensief samen met een zeer gerenommeerde Nederlandse groothandel.

Tegelinspiratie

Waarom ID-Tiles?

ID-Tiles is een trendzetter en trendvolger en kan daarom al haar doelgroepen een prachtig samengesteld assortiment voorschotelen. Dit assortiment bestaat uit uitsluitend kwalitatief hoogwaardige tegels in allerlei formaten, diktes, kleuren en optieken. ID-Tiles spreekt namelijk verschillende talen. We spreken de taal van de tegelzetter, de taal van de architect maar ook de taal van een trotse huizenbezitter.

De ervaring leert dat het kiezen van één enkele tegel niet de grootste uitdaging is. Echter, wanneer er tegelcombinaties gemaakt moeten worden, blijkt dit in de realiteit nog niet zo makkelijk te realiseren. Dit komt omdat in tegelspeciaalzaken vaak in een klapper- of ladekast direct honderden tegels gepresenteerd worden en het (visueel of denkbeeldig) maken van combinaties is lastig. ID-Tiles heeft dit namelijk al voor u gedaan. Door het volgen van de nationale en internationale trends kunnen wij een assortiment voorzetten wat uniek is én leverbaar. Beleving en inspiratie begint bij ID-Tiles!

“Het grote voordeel van het hedendaagse traditionalisme is dat een architect zich gesteund kan voelen door een overweldigende hoeveelheid voorbeelden en inspiraties van hoog niveau. Tegelijkertijd kan daarvan ook iets ontmoedigends uitgaan. Het is zelden of nooit mogelijk dat niveau te evenaren, laat staan overtreffen.”

Gerrit Rietveld

Contact met ID-Tiles

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak inplannen om eens rustig onze moodwalls te ervaren en proeven? De koffie staat uiteraard klaar.

Neem contact op