Voor ieder wat wils

Onze
Doelgroepen

Voor ieder
wat wils

Of u nu particulier, tegelzetter, aannemer of architect bent, ID-Tiles is dé tegelhandel en heeft zowel de voorraden, de voorwaarden en de laatste trends in huis om u op uw wenken te bedienen. In onze stores zult u de meest gevarieerde combinaties van kleuren, afmetingen, designs en sferen vinden. Onze tegels zijn namelijk op de doelgroep afgestemd.

Waarom ID-Tiles?

ID-Tiles is een trendzetter en trendvolger en kan daarom al haar doelgroepen een prachtig samengesteld assortiment voorschotelen. Dit assortiment bestaat uit uitsluitend kwalitatief hoogwaardige tegels in allerlei formaten, diktes, kleuren en optieken. Tegelspecialist ID-Tiles spreekt namelijk verschillende talen. We spreken de taal van de tegelzetter, de taal van de architect maar ook de taal van een misschien onwetende particulier.

De ervaring leert dat het kiezen van één enkele tegel niet de grootste uitdaging is. Echter, wanneer er tegelcombinaties gemaakt moeten worden, blijkt dit in werkelijkheid nog niet zo makkelijk te realiseren. Dit komt omdat in tegelspeciaalzaken vaak in een klapper- of ladekast direct honderden tegels gepresenteerd worden en het (visueel of denkbeeldig) maken van combinaties is lastig. ID-Tiles heeft dit al voor u gedaan namelijk. Door het volgen van de nationale en internationale trends kunnen wij een assortiment presenteren wat uniek is én leverbaar. Beleving en inspiratie begint bij ID-Tiles!

Contact met ID-Tiles

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak inplannen om eens rustig onze moodwalls te ervaren en proeven? De koffie staat uiteraard klaar.

Neem contact op