Advies & ontwerp

Advies op maat
en zelf ontwerpen

Beleving
staat centraal

ID-Tiles heeft een andere focus dan de gemiddelde tegelzaak. Door samen te werken met een zeer gerenommeerde groothandel kan ID-Tiles zowel architecten, tegelzetters, aannemers maar ook de particulier mee nemen in de wondere wereld van tegelsferen. Deze sferen zijn mooi weergegeven in onze moodwalls.

Onze moodwalls

Iedere moodwall is uniek en combineert verschillende oppervlaktestructuren, formaten, kleuren en optieken en worden in de juiste ambiance gepresenteerd. Om meer comfort te bieden en te helpen bij het selectieproces van een bepaalde tegelcombinaties heeft ID-Tiles haar moodwalls onderverdeeld in verschillende sferen en stijlen.

Maak een afspraak
Stap 1 Bepaal het gebruik van de ruimte
Stap 2 Kies een thema of stijl
Stap 3 Keuze van materialen

Beleef onze tegels

in virtual reality

Het is soms moeilijk voor te stellen hoe uw betegelde ruimte eruit komt te zien. Daar hebben wij de oplossing voor: Virtual Reality. Speciaal voor ons ontwikkeld, dus u kunt uw digitale ruimte tegelen met bijna ons gehele assortiment.

Beleef nu

Waarom ID-Tiles?

Tegels zijn er in oneindig veel soorten, maten en kleuren

Om u nog beter van dienst te zijn werkt ID-Tiles met enkel de beste internationale merken en eersteklas producten. Het merendeel van onze tegels hebben we bovendien ook nog eens op voorraad staan. Dit betekent dat we u in het gunstigste geval binnen drie werkdagen kunnen leveren. Daarnaast heeft ID-Tiles ook een eigen magazijn waar wij onze hardlopers hebben staan. Wel zo handig mocht u wat witte wandtegels nodig hebben en deze direct mee wilt nemen.

ID-Tiles specialiseert zich in beleving. Wij begrijpen dat u na het bezoek aan een bouwmarkt of tegelspeciaalzaak door de tegels het huis (bomen het bos, red.) niet meer ziet. Mede daarom vindt u in de stores van ID-Tiles moodwalls; welke gebaseerd zijn op verschillende soorten sferen en beleving. ID-Tiles helpt u op weg om de juiste tegels te combineren zodat u absoluut iets uniek in huis haalt.

Contact met ID-Tiles

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak inplannen om eens rustig onze moodwalls te ervaren en proeven? De koffie staat uiteraard klaar.

Neem contact op