Altijd de laatste woontrends

Altijd de laatste woontrends

Bij het inrichten van een boerderij, doorzonwoning, eengezinswoning maar ook projectopdracht zijn stijl, sfeer, kleurgebruik en kleurencombinaties essentieel. Steeds vaker vormt het interieur een afspiegeling van onze persoonlijkheid. Seizoensaspecten maar ook culturele aspecten spelen hierin een steeds belangrijkere rol.

Op de moodwalls bij ID-Tiles zijn de mooiste combinaties tegels te zien. Wand- en vloertegels in verschillende formaten maar ook vormen. Zo zijn er de meest uiteenlopende honingraat tegels te zien welke prachtig op een toilet of badkamer zijn te plaatsen. Deze zeshoektegels (ook wel hexagon genoemd) hebben een uniek karakter en zijn mooi te combineren met marmerlooktegels of houtlooktegels.

Zoals gezegd heeft ID-Tiles al een voorselectie gemaakt van alle mogelijke combinaties. Met andere woorden; mocht u wel zeker weten dat u voor een metaal accent wil gaan of een rustieke uitstraling maar eigenlijk wel wat hulp kunt gebruiken met het vinden van de juiste combinatie tegels, bent u bij ID-Tiles aan het juiste adres.

Tot slot heeft ID-Tiles ook een grote selectie patroontegels, vintagetegels, houtlooktegels (in zowel visgraat en Hongaarse punt), marmerlooktegels, natuursteenlooktegels, metrotegels, grootformaat wand- en vloertegels en 2cm buitentegels. Benieuwd geworden? Kom langs in één van onze stores!