Onze gietvloeren

Onze
gietvloeren

Zorgvuldig geselecteerd

Overal toepasbaar 

Een coating- of gietvloer is onderhoudsvriendelijk, modern en te verkrijgen in vele verschillende kleuren en structuur. Bovendien kiest u met een gietvloer voor duurzaamheid. Gietvloeren gaan immers heel lang mee. Een gietvloer of coatingvloer is vrijwel overal toe te passen en gemakkelijk te onderhouden of te reinigen. Daarnaast is de gietvloer ideaal in combinatie met vloerverwarming. De vloer zorgt voor een optimale warmteverdeling. Het energieverbruik is laag, terwijl de warmte in uw woning optimaal is. Hierdoor haalt u een nog hoger rendement uit uw vloerverwarming.

De voordelen van een gietvloer

Een groot voordeel de gietvloer is dat deze vrijwel overal toepasbaar zijn in woningen, denk aan gietvloeren in de badkamer, slaapkamer maar ook gewoonweg over de gehele lengte van uw woonkamer en keuken. Uiteraard behoren grote oppervlakten zoals een kantoorpand ook tot de mogelijkheden. Het is zélfs mogelijk om deze buiten aan te brengen! Bent u benieuwd naar alle toepassingsmogelijkheden? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of een keertje langskomen, dan geven wij u graag meer informatie.

Samen tot het beste resultaat

Bij ID Tiles creëren we graag een gevoel van thuis of hoe het er uiteindelijk uit komt te zien wanneer het project is afgerond. Onze moodwalls zijn gebaseerd op de creatieve moodboards. ”Pinteresten”, maar dan in real life! Neem een staaltje van uw behang, stukje gordijn of een kussentje van uw bank mee en bepaal zo de sfeer van uw nieuwe woonkamer, badkamer of andere ruimte naar uw keuze.

Gietvloer

Classy slaapkamer

Gietvloer

Natuurlijk woonkamer

Gietvloer

Elegant woonkamer

Gietvloer

Strakke keuken

Gietvloer

Keuken living

Gietvloer

Industrieel

Keramisch

Office - home

Beleef onze tegels

in virtual reality

Het is soms moeilijk voor te stellen hoe uw betegelde ruimte eruit komt te zien. Daar hebben wij de oplossing voor: Virtual Reality. Speciaal voor ons ontwikkeld, dus u kunt uw digitale ruimte tegelen met bijna ons gehele assortiment.

Beleef nu

Moodboards

maar dan met tegels

Onze moodwalls zijn gebaseerd op de creatieve moodboards. ”Pinteresten”, maar dan met echte tegels! Het lijkt onmogelijk vanwege het formaat en het gewicht. Toch heeft ID-Tiles dit alvast voor u gedaan. Neem een staaltje van uw behang, stukje gordijn of een kussentje van uw bank mee en bepaal zo de sfeer van uw nieuwe woonkamer, hal of badkamer.

Contact met ID-Tiles

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak inplannen om eens rustig onze moodwalls te ervaren en proeven? De koffie staat uiteraard klaar.

Neem contact op